1 dl savanyúkáposzta-lé, 1 evőkanál főzővaj, 2 dl tejföl, 3 babérlevél, 8 szem fekete bors, só ízlés szerint, 50 dkg savanyú káposzta.

 

A marhahúst 1 hagymával, a fokhagymával és a répafélékkel főzzük meg húslevesnek. Míg a leves fő, a savanyú káposztát kevés főzővajjal és fél liter vízzel tegyük főni.


Ha kész a marhahúsleves, szűrjük le, majd adjuk hozzá a félig puha savanyú káposztát, az apróra vágott sonkát, vöröshagymát, a babérlevelet, a borsot és főzzük puhára. Savanyítsuk a levest kevés savanyúkáposzta-lével és sózzuk ízlésünk szerint.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!