A Facebookon, jelenleg 116.000 követőnk van, valamint több más Facebook csoport is tartozik az oldalhoz, ezek közül a legsikeresebb a Varázslatos hobbykertek, amelyben már 53.000 tag van.

Cikkeink leginkább hobbykertészeknek szólnak, olvasóink körében közkedvelt a személyesebb hangvétel (pl. a Kertészanyu blog). Nemrég indult útjára az „Én kertem” rovat, amelyben lehetőségük van olvasóknak a saját kertjüket bemutatni.

Rendszeresen jelennek meg cikksorozatok is, ilyen pl. a lakáskertészkedés, illetve a paradicsomtermesztés otthon is.

Hírlevelünket kertészeti szezonban havonta kétszer, ezen túl egyszer küldjük ki több mint 41.000 email címre.

Hirdetési lehetőségek:

Bannerhirdetés

A banner a leggyakoribb és legelterjedtebb online marketing eszköz, mely logikáját tekintve a legközelebb esik a hagyományos marketing eszközökhöz.

Bannereket több méretben és helyen is tudunk biztosítani.

PR cikk

A PR cikk a kertészeti szakmában talán az egyik leghatékonyabb hirdetési lehetőség, ahol terméket, vagy szolgáltatást lehet az olvasóknak bemutatni. Míg sokszor a banner nem ér el kellő figyelmet, addig a cikkeket szívesen elolvassák és megosztják az olvasók.

A PR-cikket a megrendelő írja, a szerkesztőség szerkeszti. Vezércikként megjelenik, majd egy hétig a címlapon marad. Utána egy hónapig egy rovat főoldalán olvasható, majd további egy évig az archívumban tartjuk, a cikkek közé keverve. A PR cikk kikerül a Facebook oldalunkra, valamint a hírstart életmód rovatában is megjelenik, de a hírlevélbe is bekerül.

Rovatszponzoráció

A rovat fejlécnél szponzor szöveg és logó megjelenés.

A rovaszponzorációnál egy adott rovatot tud a hirdető szponzorálni, vagy egyéni igény alapján indítunk egy új rovatot. Az adott rovatban minimum hat cikket feltöltünk, és a szponzorált idő függvényében új cikkel is színesítjük.

A rovatszponzorációban elhelyezünk egy óriás bannert és mellé igény esetén egy kisebb bannert az oldalsó sávban.

A rovaszponzorációnál minimum 3 cikk megjelenik a főoldalon is, de egy cikk ajánlót is elhelyezünk az oldalsó sávban, amely minden oldalon és minden egyes cikknél megjelenik majd.

Ezen kívül a cikkek felváltva bekerülnek a facebook oldalunkra és a facebook csoportokba is, valamint a hírlevélbe is.

Csomagajánlatunk

Hirdessen most csomagban kedvezőbb áron!

Ha most PR cikket, illetve rovatszponzorációt rendel a Kertvarázs magazin oldalán, most +50 % felárral megjelenhet a nőinetcafe.hu online női magazin oldalán is, ahol havi 385-400.000 oldalmegtekintés van.

Az akció június 30.-ig érvényes!

Áraink:

Áraink függnek a megjelenés módjától, mennyiségétől és hosszától. A banneres megjelenés AV alapú, mérettől függő. A rovatszponzoráció időalapú. A közösségi oldalak, a PR cikkek egyedi megjelenést biztosítanak, megállapodás alapján.

Kérjen árajánlatot!

06704111754

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.