Bohács Ádám vagyok, már gyerekkoromban is érdekeltek a növények, a kert szeretete elkísért egész életemben, iskolát is eszerint választottam, így kezdtem meg a szakközépiskolai éveket a Magyar Gyula Kertészeti Szakiskolában. Az érettségi után is itt maradtam, és kertépítő-technikusi végzettséget szereztem. Összesen hét évet töltöttem el ebben az iskolában, ez idő alatt megismertem a növényeket, igényeiket, gondozásukat, védelmüket. 

 
Az oktatás legfőképpen a gyakorlatról szólt, ezért tudtam sikeresen beindítani kertépítő-kertfenntartó vállalkozásomat. Ez a vállalkozás két évig működött, majd úgy gondoltam, hogy más kihívások elé kell kerülnöm. 
 
Így jutottam el a gödöllői Agrosol 2000 Kft-hez, ahol kezdetben eladó voltam, kis idő múlva pedig már üzletvezető. Az Agrosol 2000 Kft. növényvédőszerek forgalmazásával foglalkozik, az itt eltöltött 3 évem alatt megismertem az összes forgalomban lévő egyes-, kettes-, és hármas forgalmi típusú növényvédőszert. A kollégáim nagy segítséget nyújtottak abban, hogy közösen megismerjük a növényvédőszerek működését, így nagyon jó tanácsokkal láthattuk el vevőinket.
 
Itt fogalmazódott meg bennem az, hogy tapasztalataimat írásba foglalom, ekkor találkoztam Máté Balázs, online marketing tanácsadóval, aki felkért, hogy legyek az Agrároldal cikkírója, szakértője. Örömmel vállaltam el a feladatot, és 2014-ben a portál újságírója lettem.
 
Az azóta eltelt évek alatt több mint 1000 cikkem jelent meg a weboldalon, amire igazán büszke vagyok. A tartalmak között leginkább a házikertben szorgoskodó átlagemberek találhatják meg a legjobb tanácsokat. Remélem, hogy sikerül átadnom tapasztalataimat, amiket az évek alatt a gyakorlatban és az elméletben megszereztem.
 
kertépítő/növényvédelmi szakértő
Ha kérdésed van Bohács Ádámhoz az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen tudod feltenni neki, vagy a Kertvarázs Magazin facebook oldalán.