Virágpiac oldalunkon lehetőséget biztosítunk a hazai kertészeteknek, virágboltoknak, és más kertészeti és lakberendezési termékeket árusító üzleteknek a bemutatkozásra.

Most az első 10 jelentkező 1 éves ingyen tagságot kap!

 

A virágpiacon havi bruttó 2500 Ft.-ért tudsz cégeddel, termékeddel megjelenni amelyet fizethetsz féléves vagy éves tagdíjjal is.

Mit kínálunk ezen az oldalon ezért a tagdíjért cserébe?

Bemutathatod vállalkozásodat, üzletedet, termékeidet, egy max. 2500 karakteres leírásban, amelyben 3 fényképet is tudsz elhelyezni.  Ezt a leírást te írod meg, mi pedig szerkesztjük és közé tesszük a virágpiac oldalon. Ezt a szöveget évente kétszer tudod változtatni.

Valamint évente 3 általad írt PR cikk megjelenési lehetőséget is biztosítunk, a Kertvarázs Magazin oldalán,amely lehet termék vagy akció bemutatása.

A cégek, termékek leírását kiemelve reklámozzuk rotálva a Kertvarázs Magazin főoldalán, amelyet főszezonban havonta 6-10000 olvasó keres fel.

Felváltva bekerülnek a Kertvarázs Magazin hírlevélben, amelyet 43.000 email címre küldünk ki hetente.

Valamint létrehoztunk egy facebook zárt csoportot ahol a virágpiac tagok rendszeresen megjelentethetik akciójukat, termékeiket, hirdetésüket, akár minden nap.

A csoportban csak azok a cégek tudnak tagok, lenni, akik itt a virágpiacon is tagok.

A csoportban szeretnénk minél több kertbarátot bevonzani, így a csoporttagok, aki szeretnek kertészkedni, kérdezhetnek is, és ezekre a kérdésekre bárki tud majd válaszolni. Ez remek lehetőség kapcsolatot építeni a vásárlókkal, és bizalmat, valamint új vásárlókat szerezni.

Ha pl. te a kertészetedben hortenziákat is árulsz és valaki feltesz egy szakértői kérdést a hortenziákról, nyugodtan válaszolhatsz rá, és leírhatod, milyen hortenziákat talál a te kertészetedben. Minél több hasznos tanácsot kapnak itt a tagok, annál többen fognak vásárolni.

De ugyan így virágboltok is tehetnek fel akciókat, csokrokat, képeket, vagy szezonális ajánlatokat.

Célunk, hogy összekössük a hazai kertészeteket, virágboltokat, és kereskedőket azokkal, akik szeretnék otthonukat, és kertjüket még szebbé varázsolni.

Milyen cégek jelentkezhetnek a virágpiacra?

Kertészetek

Virágboltok

Lakberendezési üzletek (pl. kerti bútorok, dekorációs eszközök,stb.)

Mezőgazdasági üzletek

Kertépítő cégek

És minden olyan cég, amely szebbé varázsolja a kertet és otthonunkat!

 

 

Név:*
E-mail cím:*
Vállalkozáson neve:*
Vállalkozásod tevékenysége és termékei:*
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot:* Igen