Te is hobbikertész barátoktól, szomszédtól, nagypapától és kertész csoporttagoktól kérsz tanácsot? Akkor ez a cikk neked szól!

„Az általános tapasztalat az, hogy a hobbi kertészek ritkán kapnak útmutatást a növényvédő szerek okszerű használatáról, vagy a felelős, precíz kertészkedésről. Valamint nehézkesen tudják beazonosítani a kártevőket és kórokozókat, amelyek növényeiket pusztítják. E célból hoztuk létre a fatudor.hu oldalon a Kerti Kisokost, amelyben minden fontosabb betegség és kártevő képekkel, leírással és védekezési javaslattal együtt szerepel.”- Fatudor. A hagyományos kertészkedés hívei mellett a bio gazdálkodók is megtalálják a megfelelő készítményeket a felmerülő problémákra.

 

Miért gondoljuk azt, hogy ez ma az egyik legmegbízhatóbb oldal?

Fatudor személye mögött egy csapat több éves tapasztalattal rendelkező, magasan képzett növényorvos áll, akik hiteles szaktanácsadást tudnak adni. Olykor egyedül nehéz felismerni a megjelenő károsítókat, ahhoz viszont, hogy a problémákat időben megelőzzük vagy a kialakult tüneteket megfelelően beazonosítsuk szaktanácsra van szükség! Ilyenkor nincs más dolgod, mint Fatudortól növényvédelmi tanácsot kérni!

Online tanácsadás

 

Emellett a fatudor.hu Kerti Kisokosában a kiskertekben gyakran előforduló növények ápolási és termesztési tudnivalóit is megtalálod: legyen szó környezeti igényről, metszésről, tárolásról, stb.

Ha mindent tudni akarsz: Kerti kisokos

 

A fatudor.hu oldal azért is szuper, mert különféle témakörökben több szakmai cikket is megosztanak. Ezáltal megtanulod, ami a leginkább fontos a növényvédelemben: minden védekezés alapja a megelőzés!

Még több professzionális kerti tanács!

(X)