Hozzávalók:

80 dkg felsál, 15 dkg vöröshagyma, fél citrom, só,bors, gyömbérpor, babérlevél, 1 kanbál mustár, 5 dl barna sör.

A húst jó alaposan megmossuk, majd bedörzsöljük a gyömbérporral, és egy vastag falú edénybe vagy sütőtálba tesszük.

Mellé rakjuk a felkarikázott hagymát, a babérlevelet, a citrom héját, és a sört aláöntve, lefedve megpároljuk. Ha átpárolódott aláöntjük, a többi sört ízesítjük sóval, borssal és forró sütőbe tolva teljesen átsütjük.

Ha a hús már puha kivesszük tálból és a visszamaradt pecsenye levet mustárral, kevés citromlével összeforraljuk, és ráöntjük a húsra.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!