1-2 ek hoisinszósz, 1/2 kk étkezési búzakeményítő, 3/4 dl szárnyashúsleves, 1 késhegynyi őrölt chili, só, egy kevés glutamát.

 

Továbbá: 1 tojássárgája, fogpiszkáló, zsiradék a sütéshez

A hozzávalókból készítsünk sima tésztát, kicsit sózzuk meg. Egy serpenyőben, olajban süssünk belőle vékony palacsintákat, és tartsuk melegen. A csirkemellet metéljük vékony csíkokra, és állandó kavargatással kevés olajban pirítsuk meg erősen a wokban. Az újhagymát vágjuk csíkokra, a szójacsírát csepegtessük le, és a gombát aprítsuk fel.


Mindezt további egy percig pirítsuk. Adjuk hozzá a hoisinszószt, a keményítőt keverjük simára levessel és habarjuk be vele a levest, majd ízesítsünk a fűszerekkel. A masszát osszuk el a palacsintákon, melyek alsó végét hajtsuk a töltelékre, oldalait jobbról és balról borítsuk rá, kenjük meg tojássárgájával, tekerjük fel, és fogpiszkálóval tűzzük össze. Wokban, bő zsiradékban süssük ki, fektessük konyhai papírtörlőre és itassuk le róla a felesleges zsiradékot.

Előkészítéshez szükséges idő kb. 3/4 óra

Adagonként kb. 420 kcal

Illik hozzá a szilvapálinka


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!