Aberlour-Glenlivet Distilleryt James gordon alapította az 1826-os évben, Lour Burnben. Az üzem a század közepén leégett, majd az új tulajdonosok 1879-ben újjáépítették.

A vidéken végig pusztított a filoxéra, amely egy szőlőbetegség, így a helyi lakosság a hiány pótlására megkóstolta az addig megvetéssel kezelt skót italt. A siker nem maradt el, és a whiskey hamarosan népszerű ital lett a vidéken. A szó eredeti fordítása fecsegő patak szájából fakadó vizet is jelent.

Az alberlour whiskey jellegzetes testes ital, jellemzői a fűszeres és gyümölcsös aromák, amelyek között felfedezhetjük a sherry ízért is.


Utóíze gömbölyű, mézes kissé karamellás, főleg étkezések után érdemes fogyasztani. Az aberlour whisky egyik felét Bourbonos, míg a másik részét sherrys fahordókban érlelik.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!