Hozzávalók, 60dk bélszín,5dk margarin,1 fej vöröshagyma, fél liter paradicsomlé,15dk csiperkegomba,2dl tejföl, só, bors,1ekanál majoránna,1kiskanál cukor.


A bélszínt vágjuk szeletekre, sózzuk meg, és hagyjuk egy fél órát állni. Olvasszuk fel a margarint, a karikákra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk meg benne. Helyezzük bele a hússzeleteket, és mindkét oldalát 3 percig sütjük. Öntsük hozzá a paradicsomlé felét, és kb. 5 percig letakarva pároljuk tovább a húst.


Vágjuk össze a gombát, és adjuk a húshoz. Öntsük rá a megmaradt paradicsomlevet. Ha szükséges fűszerezzük még sóval, borssal, majoránnával, majd szórjuk rá a cukrot. Ha megpuhult keverjük bele a tejfölt. Bármilyen tésztával tálalhatjuk.

Ezt a finom receptet Kosztelnik Lászlóné nevű olvasónk küldte be köszönjük.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!