Hozzávalók: 5db tojás,25dk margarin,10dk porcukor,15dk kristálycukor,30dk liszt, fél csomag sütőpor,1cs vaníliás cukor,10dk cukrozott narancshéj,10dk mazsola,1 narancs reszelt héja,1 citrom reszelt héja. A margarint habosra keverjük a porcukorral, a narancs és a citrom reszelt héjával és a vaníliás cukorral, majd egyesével belekeverjük a tojások sárgáját, a mazsolát, és a cukrozott narancshéjat. Lágy habbá verjük a tojásfehérjét a kristálycukorral.


Először csak egyharmadát keverjük bele, majd hozzáadjuk a többit is, a margarinos alaphoz. Belerakjuk a liszt, sütőpor keverékét, és csomómentesre keverjük. Egy papírral bélelt tortaformába tesszük, és elsimítjuk. Előmelegített sütőben közepes lángon, 175 fokon kb. 45 percig sütjük. Sütés után porcukorral hintve tálaljuk.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!