Hozzávalók:

5 db tojás, 10-10 dkg ementáli és trappista sajt,5 dkg márványsajt, 5 dkg vaj, 10 dkg besamelmártás, 1 kígyóuborka, 2 dl majonéz, 1 dl habtejszín, 1 dl kechaup, 1 tk. Porcukor, fél citrom leve, fél fej saláta, 1 zöldpaprika.

A tojásokat megfőzzük, megtisztítjuk, félbe vágjuk, és kiszedjük a belsejüket. A sárgájukat vajjal, és a besamelmártással és a márványsajttal kikeverjük, hozzáadjuk a reszelt eidami sajtot, ízesítjük sóval, borssal, majd habosra keverjük. Az így elkészült krémet nyomózsákba töltjük és megtöltjük vele a tojásokat.

A majonézt a tejszínnel, a citromlével, a kechauppal, összekeverjük, hozzáadjuk a kis kockára vágott zöldpaprikát, és összekeverjük.

Egy salátás tálat kibélelünk a fejes salátával, majd minden tojás alá uborka karikát helyezünk, és az egészet megszórjuk reszelt sajttal.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!