Hozzávalók: 5 tojás,6ekanál cukor,4dk vaj,1 kiskanál reszelt citromhéj,1 kiskanál sütőpor,6ekanál liszt, vaj, liszt a forma kikenéséhez.

A krémhez, 2dl édesített tejszínkrém,10dk étcsokoládé,2ekanál rum,1 doboz darabolt ananászkonzerv,10dk étcsokoládé a tetejére.

A tojások sárgáját a cukorral és a vajjal fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a citromhéjat, a sütőporral elkevert lisztet, és a habbá vert tojásfehérjékkel lazítjuk.


Vajazott lisztezett, kerek tortaformába öntjük, és 180 fokon sütjük. A tejszínt kemény habbá verjük, belecsorgatjuk a vízgőzön felolvasztott étcsokoládét, a rumot, és elkeverjük. Végül a kihűlt piskótalapot megkenjük a rumos csokoládéhabbal, a tetején egyenletesen elszórjuk, e lecsepegtetett ananászdarabokat, és meglocsoljuk a felolvasztott étcsokoládéval. Forró vízbe mártott késsel cikkekre vágva tálaljuk.

Beküldő:Kosztelnik Lászlóné

Címkék: tejszín, torta, ananász, étcsokoládé, piskóta


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!