A sütőt előmelegítjük 200 C fokra, a petrezselymet megmossuk és megszárítjuk, majd apróra felvágjuk. A kapribogyót felaprítjuk, és a petrezselyemmel együtt belekeverjük a mustárba. Hozzáadunk két kanál olajat és kevés sóval, borssal ízesítjük.

A haldarabokat megmossuk, letöröljük és meglocsoljuk, citromlével majd megkenjük a fűszerkrémmel. A két haldarabot egymás mellé tesszük a tepsibe, vagy sütőformába, alufóliával letakarjuk és a sütőben 25 percig sütjük. A sütés közben a 15. percben levesszük róla a fóliát.


A rizst előírás szerint megfőzzük a mártáshoz a paradicsomot pürésítjük, lábosba tesszük és felforraljuk. sóval, borssal és bazsalikommal ízesítjük. A meg sült halakat rizzsel és a fűszeres mártással tálaljuk.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!