Hozzávalók:

4 db pisztráng, 5 dkg vaj, 20 dkg gomba, 20 dkg gyöngyhagyma, 20 dkg szőlő, 2 dl tejszín, 1 dl száraz fehérbor, 1 citrom, 1cs. petrezselyem, só, bors.

A megtisztított pisztrángot, besózzuk, majd jó alaposan bedörzsöljük citromlével, és forró vízben puhára főzzük. miközben a hal fő elkészítjük a ragut. Egy serpenyőben vajat hevítünk, majd hozzáadjuk a kockára vágott gombát, lepirítjuk, ezután hozzáadjuk a gyöngyhagymát, és végül a szőlőszemeket.

Ízesítjük sóval, borssal, majd megszórjuk finomra vágott petrezselyem zölddel. Felöntjük a borral, majd végül besűrítjük a tejszínnel. A végén a pisztrángot egy tálra helyezzük és körbe rakjuk a raguval.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!