Dagasztó gépbe teszem és hozzáadom a friss apróra vágott medvehagymát tetszés szerint. Langyos vizet lassan öntöm hozzá, kb 1,5 dl kell hozzá, vagy amennyit a liszt felvesz, lágy tésztát kell kapni.
Kb 8-10 percet dagasztom, utána 1,5 , 2 órát kelesztő tálban kelesztem.
Deszkára kiöntöm, átgyúrom , ujjnyi vastagra nyújtom és  enyhén olajozott tepsibe teszem, majd villával megszurkálom.


Elősütöm, 5- 8 percig. Ez nagyon fontos!!!!! Így nem ázik el a tészta a tejföltől.
Egy fél literes tejfölt kikeverek kikeverek 3-4 csomag apróra vágott medvehagyhagymával és 2-3 gerezd zúzott fokhagymával. Ezután az elősült tésztát megkenem jó vastagon a medvehagymás tejföllel, rá a bacon, a karikára vágott lila hagyma  a  reszelt sajt, majd a csípős kolbász, ezt még 10 percig sütjük. Ebből 2 tepsi szokott kijönni.

Rezes Dávidné


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!