A fülledt nyáron a kertben hűsölni anélkül, hogy be kellene menni a házba, mindig jólesik. A jó hír az, hogy ehhez nincs szükség még medencére sem. Elég egy hely, ahova elhelyezi a zuhanyt, amelyet bármikor használhat, amikor csak szüksége van rá. Ráadásul így lábat is moshatunk, mielőtt a kertből visszamennénk a házba.

Hogyan működik a kerti szolárzuhany?


Ma olyasmiről fogunk beszélni, amire talán még sosem gondoltál. A szolár zuhany egy nagyszerű eszköz, amely minden kertben elfér. A napkollektor elvén működik. Egyszerűen felmelegíti a tartályban lévő vizet a napsugarak segítségével. Ezért olyan világos helyre kell helyeznie, ahol sokat süt a nap.

A víz mennyisége a legfontosabb


A legfontosabb paraméter mindenképpen a felhasználható vízmennyiség. Nem mindegy, hogy csak a felfrissüléshez vagy az alapos mosakodáshoz is szüksége van-e a szolár kerti zuhany szolgáltatásaira. Hasonlóképpen át kell gondolnia, hogy csak Ön fogja használni, vagy több ember is. Ettől függően választhat a négy tartálytérfogat közül:

8-10 liter: gyors öblítés a medencébe lépés előtt,
10-25 liter: az arany középút a választáskor, 10-15 percig folyik a meleg víz,
40-50 liter: a nagycsaládosok és a hosszabb zuhanyzások,
60 liter: a klasszikus zuhanyzás térfogata.


A rögzítés és az anyag biztosítja a minőséget és a megbízhatóságot

Vannak a piacon fix vagy hordozható zuhanyok. A fix rögzítés sokkal jobb, mivel ez a típusú zuhany nagyobb víztartállyal rendelkezik. Amikor a gyerekek egyszerre megunják a trambulinon ugrálást, és mindannyian egyszerre szeretnének lezuhanyozni, jobb lesz, ha több víz van készleten. Anyag tekintetében az alumínium zuhany vagy a rozsdamentes acél a legjobb. A műanyag lehet, hogy olcsóbb, de sokkal rövidebb az élettartama, könnyenbben tönkremegy.

A praktikus kiegészítők megkönnyítik a zuhanyozást


A kerti szolárzuhany praktikus tartozéka a láböblítő. Ez egyszerűen egy csap a zuhany alján, amely lehetővé teszi, hogy csak a lábunkat öblítsük le. A kertben a trambulin is nagyszerű dolog, de használata után garantáltan le akarjuk majd öblíteni az izzadt lábaunkat, mielőtt hazaindulnánk. Erre való a lábmosó csap. Néhány zuhanyzóban van egy keverőkaros csaptelep is, amellyel a víz hőmérsékletét állíthatod be. Ez szintén nagyon praktikus.

Ha kertünkben szeretnénk egy kellemes, hűvös pihenőhelyet kialakítani, ami megvéd alkalom adtán az esőtől is, érdemes elgondolkodni egy kerti pavilon valamint kerti pad beszerzéséről is. Mindezeket kedvező áron megtalálhatjuk a www.hawaj.hu webáruházban.

(X)


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!