A tavasz már itt van, a naptár szerint mindenképpen, ám olykor kifejezetten zord arcát mutatja az évszak. De miért is kellene arra várni, hogy beköszöntsön a jó idő, ha egyszer a terasz örömei megfelelő fűtéssel bármikor élvezhetőek? Nincs másra szükség, mint egy kis tervezésre, és persze a választott rendszer kiépítésére.

Egyszerűbb, mint azt a legtöbben gondolnák?

Így igaz! Ha az erkély komfortjának fokozása a cél, akkor felesleges nagy átalakításokban gondolkodni, hiszen mindez teljesen szükségtelen. Az más lapra tartozik, ha történetesen éppen most épül az erkély, mert ekkor előfordulhat, hogy megéri valamilyen beépített fűtési megoldásban gondolkodni, például ilyen a fűtőkábel. De mivel a terasz fűtése nem olyan feladat, ami egész évben aktuális, ezért jobb ideiglenes gyógyírt találni.

Például az infra hősugárzó tökéletes alternatíva. A közbenjárásával pillanatok alatt kellemes hőérzet érhető el. Nem véletlenül nem azt írtuk, hogy kellemes melegség, mert bár ez igaz, de sokan ezt olvasva arra asszociálnak, hogy a levegő melegszik fel. Ez a hagyományos hősugárzók esetében igaz is, de az infra kivitel eltérő technológiával dolgozik. Az infravörös sugarak ugyanis nem a levegőt melegítik fel, hanem a tárgyakat. Ettől válik olyan bizsergetően jó érzéssé a jelenléte, és ezért annyira olcsó az üzemeltetése. A tárgyak, testek felmelegítése ugyanis sokkal kevesebb energiát követel, mint a levegő hőmérsékletének fokozása, utóbbi ráadásként nem kifejezetten tartós.

Fűtés és szépség egyben?

Igen, arról sem ildomos megfeledkezni, hogy a teraszozás jó hangulatát az erkély megjelenése is tovább fokozhatja. Nem mindegy, hogy milyen kisugárzásúak a bútorok, a kiegészítők, a különböző kellékek, burkolatok. Ahogy a fűtési rendszer megjelenése sem mellékes. Még jó, hogy az infrapanel ezen a területen is az élen teljesít. Nem elég, hogy a hatékonysága vitathatatlan, de modern, esztétikus kivitele még a harmónia megteremtéséhez is látványos mértékben járulhat hozzá mindenki legnagyobb örömére, a szépérzéket kényeztetve.

(X)


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!