A KRÉMHEZ: 3 dkg vaj, 5 dl tejszín, 8 dkg étcsokoládé,

A DÍSZÍTÉSHEZ: csokidara, sárgabarack darabkák.

A tojásfehérjét a cukor kétharmadával kemény habbá verjük. A maradék cukrot a tojássárgákhoz keverjük, majd hozzáadjuk a liszttel elkevert diót vagy mandulát, az olvasztott csokoládét és a habot. A masszát sütőpapírral bélelt formába öntjük, és előmelegített sütőben, nyitott sütőajtónál megsütjük.


A krémhez megolvasztjuk a csokoládét, belekeverjük a felmelegített tejszínt, és állandóan kevergetve felforraljuk, majd hozzáadjuk a vajat, és lehűtjük. A kihűlt tésztát három lapra vágjuk, úgy hogy az alsó rész legyen a legvastagabb. Megtöltjük a krémmel, az oldalát és a tetejét is bevonjuk, és megszórjuk csokidarával, végül a csokoládétorta tetejét, barackdarabkákkal kirakjuk.

Címkék: csokoládétorta, étcsokoládé, vaj, tejszín, krém


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!