Hozzávalók:

1kg pulykamell, 20dk zöldborsó,40dk sampion gomba,15dk pikniksonka,15dk füstölt sonka,15dk baconszalonna,15dk trappista sajt,15dk füstölt sajt,1 csokor petrezselyemzöld, só, bors, ételízesítő, fokhagymás pulyka füszersó, olaj, vagy vaj. A szeletekre vágott pulykamellet befűszerezzük, fokhagymás fűszer sóval kevés olajban megsütjük. A megolvasztott vajban belerakjuk a zöldborsót, a felszeletelt gombát, az apróra vágott sonkaszeleteket, a csíkokra vágott baconszalonnát, fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel, és megpároljuk.


Egy jénai tálat vékonyan kikenünk vajjal, belerakjuk a pulykaszeleteket, rárakjuk az elkészített ragut, megszórjuk reszelt sajttal, és apróra vágott petrezselyemzölddel, majd forró sütőbe tesszük, és a sajtot ráolvasztjuk.

Beküldő:Kosztelnik Lászlóné


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!