Hozzávalók:

50 dkg zsenge zöldbab

4 gerezd fokhagyma

só, bors

4 kanál borecet

4 kanál olivaolaj

15 dkg juhsajt

1 csokor friss bazsalikom, vagy petrezselyem.

Elkészítés:

A zöldbabot megtisztítjuk, és felvágjuk 2 cm darabokra, majd sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.

A fokhagymát megtisztítjuk és összezúzzuk. Egy tálban összekeverjük a fokhagymát a borecettel és az oliva olajjal, hozzáadjuk a babot, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.


A juhsajtot villával összetörjük, majd ezt is hozzáadjuk a babhoz, összeforgatjuk, és a végén megszórjuk aprított bazsalikommal vagy petrezselyem zölddel.  Tálalás előtt érdemes a hűtőbe tenni párórára, hogy az ízek jól összeérjenek.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!