Hozzávalók:
50 dkg zsenge zöldbab
4 gerezd fokhagyma
só, bors
4 kanál borecet
4 kanál olivaolaj
15 dkg juhsajt
1 csokor friss bazsalikom, vagy petrezselyem.
Elkészítés:
A zöldbabot megtisztítjuk, és felvágjuk 2 cm darabokra, majd sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.
A fokhagymát megtisztítjuk és összezúzzuk. Egy tálban összekeverjük a fokhagymát a borecettel és az oliva olajjal, hozzáadjuk a babot, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A juhsajtot villával összetörjük, majd ezt is hozzáadjuk a babhoz, összeforgatjuk, és a végén megszórjuk aprított bazsalikommal vagy petrezselyem zölddel. Tálalás előtt érdemes a hűtőbe tenni párórára, hogy az ízek jól összeérjenek.
Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget. Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát. A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!