Hozzávalók: 25 dkg fejes káposzta, 20 dkg répa, 30 dkg liszt, 2 tk. Sütőpor, fél tk. Szódabikarbóna, 1 tk.só, bors, köménymag, 2tojás, 0,8 dl olaj, 2.5 dl tejföl.

 

A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és a muffin formákat előkészítjük.

A káposztát vékony csíkokra gyaluljuk, a sárgarépát pedig kis kockákra felvágjuk- Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és a káposztát valamint a sárgarépát is megpirítjuk, majd ízesítjük sóval, borssal és köménymaggal. Félretesszük kihűlni.

A lisztet összekeverjük a szódabikarbónával és a sütőporral, majd egy külön tálban összekeverjük a tojásokat az olajat, a tejfölt, és a zöldséges ragut. A lisztes keveréket összevegyítjük a tojásos keverékkel, és az így elkészült masszát belekanalazzuk a muffin formákba.

A sütőbe toljuk és 180 fokon 20-25 per alatt készre sütjük.

Címkék: muffin recept, répa, káposzta


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!