Amikor egy jelentéktelen hagymára ránézünk nem is gondoljuk, milyen csodás képességgel bírnak ezek a kis apró barna gumók. A kis gumóból vagy hagymából egyszer csak egy csodás színes és illatos virág fejlődik kertünkben.

A hagymás növények ültetés után évről évre elkápráztatnak minket szín kavalkádjukkal, hiszen ezek a növények egytől egyik évelők.

A hagymás növények még egy kezdő kertésznek sem okozhatnak gondot, és ha kevés időnk jut a kert ápolására és szépítésére szintén jó választás lehet néhány hagymás növény. A tulipánok a jácintok, a nárciszok a tavaszi kert sztárjai, míg a kardvirág, dália, vagy épp a frézia a nyári kert előkelőségei.


Épp ezért a hagymás növény februártól egészen a nyár végégig folyamatosan díszíti kertünket! Míg tavasszal a tulipánok és nárciszok virítanak kertünkben, addig nyáron a hatalmas díszhagymák uralják kertünket, a nyár vége felé pedig a dáliák ideje köszönt be kertünkben!

A hagymás növények amellett hogy gyönyörű illat és színpompát visznek kertünkbe, még saját maguktól szaporodnak, így pl. a gyöngyvirág egész virágszőnyeget alkot kertünkbe, de évről évre egyre több lesz a hagymás növény kertünkben.

A kisebb kerttulajdonosoknak sem kell lemondani ezekről a változatos növénycsaládról, hiszen akár egy cserépbe vagy balkonládába is ültethetjük őket, és így élvezhetjük szépségüket és illatukat!


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!