A koronavírus járvány miatt nagyon fontos, hogy aki megteheti, maradjon otthon. Összegyűjtöttük neked azokat a hazai kertészeteket, ahonnan online is tudsz vásárolni, ahelyett hogy személyesen mennél el a kertészetekbe.

A koronavírus miatt most sajnos le kell mondani arról, hogy személyesen látogassunk el a közeli kertészetbe, de szerencsére ma már online is gyönyörű növényeket lehet rendelni és vásárolni. Mivel egyre több kertészet dönt úgy, hogy a vásárlók és saját dolgozóik egészsége érdekében bezártja a kertészeteit, és csak online szolgája ki a vevőket, ismerd meg te is a virtuális kertészeti bevásárlás fogalmát.

 

Íme, néhány hazai kertészet, ahol megrendelheted az idei növényeidet, a kertedbe:

A kertészet illetve a webáruzház pontos neve és weboldal címe?

A cég neve: Starkl Kert Kft

www.starkl.hu

Milyen termékeket szállítanak ki, pl., csak kertészeti eszközök, és kellékek, élő növények, vetőmagok, stb.

Élő növényeket kertbe és balkonra, vetőmagot és virághagymákat tudnak rendelni tőlünk a kertészkedők. Kertészeti eszközökkel nem foglalkozunk.

Mennyi a várható szállítási határidő, és pontosan hová vállalnak kiszállítást az ország területén?

A szállítás folyamatos az ország egész területén.

Alap esetben a 11.000 Ft feletti rendelésekhez adunk egy 0,5 literes tápoldatot ajándékba és 29.000 Ft rendelés felett ingyenes a kiszállítás. Ez mindegyik megrendelési formánál él.

Webáruházon keresztül : www.starkl.hu

Ebben az esetben 5% kedvezményt adunk és folyamatos akcióink is vannak.

Telefonon: 06/94/329-700

Emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postán: a katalógusban lévő megrendelő alapján. Katalógust telefonon, emailben tud kérni.

Milyen fizetési módok vannak önöknél?

Utánvéttel szállítunk. Fontos megjegyezni, hogy a futárnál lehet bankkártyával is fizetni!

Általános bemutatkozás:

A Starkl Kert növény csomagküldő áruház a Starkl család több mint 100 éves kertészeti tapasztalatát adja át a kertbarátoknak.

Webáruházunkban képek, leírások és keresők segítségével lehet összeállítani az ideális kertet, balkont.

Ha a hagyományos papír alapú katalógusban böngészne elérhetőségeinken azt is tud rendelni. A katalógust ingyenesen küldjük ki címére.

Webáruházunkban (www.starkl.hu) történő megrendelés esetén 5% kedvezményt biztosítunk, de egyéb akciókkal is várjuk!

Mit kínálunk? Virágokat, cserjéket, gyümölcsöket, zöldségeket, virághagymákat, virágmagokat kertbe, balkonra.

Kertészkedjünk együtt!

Üdvözli Önt: Josef Starkl

Fitoland Kertészet

 www.fitoland.hu

Milyen termékeket szállítanak ki, pl., csak kertészeti eszközök, és kellékek, élő növények, vetőmagok, stb.?

 Mindent szállítunk, ami a szállítócég méret és súlyhatárát nem lépi át: kerti cikkek, eszközök, növények, vetőmagok, kaspók, cserepek, földek, tápok.

Mennyi a várható szállítási határidő, és pontosan hová vállalnak kiszállítást az ország területén?

Általában 3-10 munkanap, hideg idő esetén (0 fok alatti hőmérséklet, akár csak éjszaka) nem tudunk szállítani, olyankor néhány nappal növekedhet a szállítási idő, az ország egész területére vállalunk szállítást, a csomagokat a gls futárszolgálattal küldjük.

Hogyan tudnak a vásárlók rendelni, pl. telefonon, emailben vagy webáruházban?

 A webáruházon keresztül tudnak rendelést leadni.

Milyen fizetési módok vannak önöknél?

 Előreutalás, kártyás fizetés a weboldalon, utánvétes fizetés (kártyával vagy készpénzzel a futárnál).

Bemutatkozás: 1990 óta nálunk 1200 m üvegházi felületen, valamint 4000 m -es faiskolai szabad területen, hatalmas választékban talál kerti növényeket, szobanövényeket, kerti eszközöket és dekorációkat. Ráadásul nálunk mindig talál valami kertészeti ínyencséget.

Ha kertjébe vagy lakásába keres valami igazán élő dolgot:

  • a legkedveltebb virágos szobanövényeket,
  • változatos, szezonális kerti gyümölcs és dísznövényeket,
  • a növénynek legjobban szükséges virágföldeket, tápanyagokat,
  • A legújabb divatnak megfelelő kaspókat, kerámiákat,
  • És a kerti munkákhoz szükséges szerszámokat, védőfelszereléseket.

BORHY KERTÉSZET 

  https://borhykert.hu/

Milyen termékeket szállítanak ki, pl., csak kertészeti eszközök, és kellékek, élő növények, vetőmagok, stb.

Élő kültéri kerti növények legkülönfélébb kategóriákban, kertészeti kiegészítő eszközök, kerti díszek, vetőmag, fűmag és számos más termék.

Kiszállításra vonatkozó termékcsoportjaink itt tekinthetőek meg: https://borhykert.hu/kerteszet-kert-epites#ptop

A Borhy Kertészet 2003-ban alakult. Kertészetünk honlapján növényeink és kiegészítő termékeink több mint 6500db, képekkel is ellátott tájékoztatókban is megtekinthetőek. Kertészeink folyamatos szaktanácsadást nyújtanak emailen és telefonon egyaránt.

Mennyi a várható szállítási határidő, és pontosan hová vállalnak kiszállítást az ország területén?

Magyarország egész területére szállít futárszolgálatunk az MPL, 24 órás időgaranciával. Továbbá az MPL szállítás mellett Budapesten és Pest megyében saját illetve bérfuvarral szállítunk ki megrendeléseket, nagyobb mennyiségű vagy súlyú növény és kiegészítő anyag megrendeléseket.

Hogyan tudnak a vásárlók rendelni, pl. telefonon, emailben vagy webáruházban?

Kertészetünk még „félkész” webáruház.  Kosár rendelés és a teljes komplett webáruházunk most van fejlesztés alatt.  Jelenleg emailen rendelnek vásárlóink még. Illetve a kialakult helyzetre való tekintettel – kertészetünk törzs vásárlóbázisa – telefonon is rendel jelenleg. Mivel megbíznak kertészetünkben így helyettük válogatjuk növényeiket és a rendkívüli helyzetre tekintettel telefonon is leadnak rendeléseket.

Milyen fizetési módok vannak önöknél?

Futárszolgálattal rendelt csomagoknál utánvét készpénz és bankkártyás fizetés. Saját kiszállítás esetén készpénz.

A Borhy Kertészet 2003-ban alakult. Kertészetünk honlapján növényeink és kiegészítő termékeink több mint 6500db, képekkel is ellátott tájékoztatókban is megtekinthetőek. Kertészeink folyamatos szaktanácsadást nyújtanak emailen és telefonon egyaránt. A következő nagyobb növénykategóriákkal foglalkozunk:

Örökzöldek, díszfák, díszcserjék, évelő növények, díszfüvek, egynyári növények, gyógy-és fűszernövények, vízi növények, mediterrán növények, virághagymák,  gyümölcsfák, bogyós gyümölcsűek, zöldség palánták és vetőmagok.

Kiegészítő termékeink széles választéka segíti az eredményes ültetést és a kert biológiai és esztétikai fenntartását : kerti szerszámok, növényvédő szerek, tápoldatok, cserepek és egyéb agyagáruk, kiváló minőségű virágföld és trágyák, dekor kövek, sziklakerti kövek, kerti kőgrillek és edények, faáruk, öntözéstechnikai berendezések, műanyagáruk, fűmagok. Kertészeti videóinkkal és cikkeinkkel a sikeres kertészkedést igyekszünk segíteni. 

Oázis Webshop

 https://webshop.oazis.hu/

Az Oázis Kertészetek hazánk legnépszerűbb kertészeti áruházai, országszerte várják a vásárlókat. Az Oázis webshopban a kertészetek kínálatából lehet válogatni.

Milyen termékeket szállítanak ki, pl., csak kertészeti eszközök, és kellékek, élő növények, vetőmagok, stb.

Minden kertészeti cikket, amit az Oázisban is lehet kapni. Nyilván a növényeket csak korlátozottabb választékban, de ezen a kialakult helyzet miatt most is fejlesztünk.

Mennyi a várható szállítási határidő?

2-3 nap

Hogyan tudnak a vásárlók rendelni, pl. telefonon, emailben vagy webáruházban?

A legegyszerűbb a webshopon keresztül leadni a rendelést, de kérdésekre/kérésekre szívesen válaszolunk emailben, telefonon és Facebookon is. Amit csak lehet igyekszünk megoldani, hiszen érthető, hogy sokan nem akarják elhagyni otthonukat, de mégis szeretnének kertészkedni.

Milyen fizetési módok vannak önöknél?

webshopos vásárlás esetén: készpénz, bankkártya, utánvét

telefonos/emailes vásárlás esetén: készpénz, bankkártya, azonnali utalás

 

Növényfutár Kertészeti Webáruház

 www.novenyfutar.hu

- Dísznövények és gyümölcstermők folyamatosan bővülő széles választékban. Biztonságos gyors kiszállítás az egész Ország területén .

Milyen termékeket szállítanak ki, pl., csak kertészeti eszközök, és kellékek, élő növények, vetőmagok, stb.

- Élő növény (Gyümölcsfák, gyümölcstermő növények, díszcserjék, díszfák, évelők, fűszernövények, stb.) , tápoldatok, műtrágyák földek!

Mennyi a várható szállítási határidő, és pontosan hová vállalnak kiszállítást az ország területén?

- GLS futárszolgálattal az egész ország területére el tudjuk juttatni a megrendelt termékeket! A csomagküldést 5 munkanapon belül tudjuk vállalni, de ez általában csak 2-3 nap!

Hogyan tudnak a vásárlók rendelni, pl. telefonon, e-mailben vagy webáruházban?

- Kizárólag webáruházon keresztül online rendelést tudunk fogadni!

Milyen fizetési módok vannak önöknél?

- Előre utalás, és utánvét.

 

Cikkünk folyamatosan bővül, várjuk új online kertészetek  jelentkezését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen!

 


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!