Hozzávalók: 1 csokor friss medvehagyma levél, 3-4 nagyobb csirkemell, 1 doboz natúr krémsajt, 1 medvesajt, só, bors, szerecsendió, panírozáshoz tojás, zsemlemorzsa, liszt.

A csirkemelleket jó alaposan megmossuk, és vékony szeletekre felvágjuk, de ha valaki úgy szereti elég, ha a filét kettévágjuk. A medvehagyma leveleket megmossuk, majd csíkokra vágjuk, és úgy ahogy a petrezselymet felvágjuk, a leveleket felaprítjuk. A felvágott medvehagyma leveleket belekeverjük a krémsajtba, majd hozzáadjuk a medvesajtot, sózzuk, borsozzuk és megszórjuk kevés szerecsendióval.


Ezt a keveréket töltjük bele a csirkemell filékbe, majd hústűvel összetűzzük és bepanírozzuk. Ha a töltelék egy kicsit kifolyik, semmi gond, tegyük rá a tetejére. Forró olajban süssük mindkét oldalát arany barnára, de sütőben is elkészíthető.

A burgonyából elkészítjük a pürét, tejjel, sóval, borssal, vajjal, megszórjuk szerecsendióval és belekeverünk egy marék aprított medvehagyma levelet. Ezenkívül lehet bele tenni még gombát, egyéb sajtot, vagy más finomságot is.

Jó étvágyat kívánunk.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!