Hozzávalók:

4 egész csirkecomb, 1 fej hagyma, 1-1 zöldpaprika és paradicsom, 2 kanál olaj, só, bors, 2 kanál liszt,4 dl tejföl.

A csirkét megmossuk, és ha kell, kettévágjuk a forgónál.

A hagymát meghámozzuk, felkockázzuk, és forró olajon kevés sóval megszórva aranysárgára pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, keverünk rajta kettőt, majd felöntjük 1 dl vízzel, nehogy a paprika megégjen.

Hozzáadjuk a csirkecombokat és felkockázott paradicsomot és zöldpaprikát, felöntjük annyi vízzel, ami ellepi, majd lassú tűzön lefedve kb.40 perc alatt készre főzzük.

A végén4 dl tejfölt elkeverünk liszttel, majd egy kevés pörkölt lével kikeverjük, és ha teljesen sima hozzáöntjük a többi pörkölthöz. így nem lesz csomós a csirkepaprikás.

Pár percig még forraljuk, majd megszórjuk apróra vágott friss petrezselyem zölddel.

Nokedlivel tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!