Hozzávalók:

60 dkg fácánhús, 4 fürjtojás, 1 fej vöröshagyma, 1 sárgarépa, 1 fehérrépa, 1 zeller zöldje, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 gerezd fokhagyma, 3 cl konyak, 1 dl vörösbor, só, egész bors, babérlevél, curry por.

A megtisztított fácánt sós vízben feltesszük főni, a felaprított zöldségekkel együtt. Amikor forrni kezd, a habját leszedjük, majd hozzáadjuk a borsszemeket és a babérlevelet. Lassú tűzön addig főzzük, amíg a fácán hús teljesen meg nem puhul. Ezután a levest leszűrjük és ízesítjük konyakkal, vörösborral és a curry porral.


Tálaláskor a tányérba teszünk egy főtt fürjtojást, és e4gy vékony szelet fácánhúst, majd rámerjük a levest. A fácán megmaradt részét a sütőben megsüthetjük.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!