Hozzávalók:

12 közepes megtisztított spárga,12 szelet húsos füstölt szalonna, Oliva olaj, 1 nagy méretű tojás, tengeri só, bors.

A sütőt melegítsük elő 220 fokra.

A spárgákat tekerjük be a szalonna szeletekbe, majd rakjuk le őket szép sorban egy tűzálló tálba. Locsoljuk meg Oliva olajjal, majd süssük meg a sütőben 10 perc alatt. A tojásokat tegyük forró vízbe és 5 perc alatt főzzük őket meg.

Ha megfőtt tisztítsuk meg és a tetejét vágjuk le, majd helyezzük vissza őket a tojástartóba. Tálalásnál tegyük, a tányérra a sült spárgát kissé sózzuk, borsozzuk meg, helyezzük mellé a lágy tojást, így a spárgát bele mártogatjuk a lágy tojásba. Nagyon finom.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!