Segítségükkel és egy kis rutinnal varázsolni is lehet, a hozzáértés hiányával azonban tönkre is tehetjük vele az ételt! Lássunk három fűszerkeveréket, amivel biztosan nem lehet mellélőni! Adagolás ízlés szerint!
Magyaros fűszerkeverék
Minden magyaros étel alapja a pirospaprika. A sertésszeletet a legkönnyebb elkészíteni magyaros ízűre, csak fél órával a sütés előtt be kell dörzsölni a húst a magyaros fűszerkeverékkel: só, bors, pirospaprika, fokhagymapor, kömény, mehet bele szárított zeller és majoránna is!
Curry: az indiai fűszerkeverék
A curry egy indiai ízvilágot utánzó fűszerkeverék, amit különböző indiai fűszerekből állítanak össze. Összetevői általában a római kömény, koriandermag, kurkuma, fehér mustármag, gyömbér, csili. Készítsük el házilag!
Görög gyros fűszerkeverék
Ki ne szeretné a gyros húst? Az eredeti görög gíroszt az alábbi fűszerekkel készítik: só, bors, fokhagyma, vöröshagyma, bazsalikom, majoranna, borsikafű, rozmaring, kakukkfű, kömény, oregánó.
Persze a fenti fűszerek és fűszerkeverékek kombinálhatók, de gyakorlat nélkül óvatosan bánjunk velük!
Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget. Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát. A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!