Hozzávalók 12 darabhoz:

15 dkg liszt

15 dkg rama

15 dkg cukor

2 tojás

1 dl tej

3 teáskanál rózsavíz

3 teáskanál sütőpor

1 zacskó cukormázpor

Elsőként készítsük elő a muffinsütőt, béleljük ki a papírokkal, majd melegítsük elő a sütőt180 fokra.

Egy nagyobb tálba tegyük bele a vajat, majd keverjük ki habosra a cukorral, egy kanál illatos rózsavízzel, és egyenként keverjük hozzá a tojásokat.

Egy másik tálba szitáljuk bele a lisztet, adjuk hozzá a sütőport, a sót, majd kissé keverjük össze a tál tartalmát egy fakanállal, végül a száraz hozzávalókat, adjuk hozzá a másik tál tartalmához. Ha a tészta esetleg túl sűrű lenne, adhatunk mellé még pár kanál tejet.

Az így elkészült tésztát kanalazzuk bele a muffin formákba, majd kb. 20-25 percig süssük 180 fokon a sütőben. Amikor a muffinok elkészültek, és kissé kihűltek, kenjük meg a tetejüket, rózsaszínű cukormázzal, sőt nyáron rózsaszirmokkal is díszíthetjük.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!