Az apró kockákra vágott gombát a zsíron vagy olajon sóval, borssal, petrezselyemmel fűszerezve megpirítjuk. A darált kacsamájat hozzáadjuk, tovább pirítjuk, majd összekeverjük a megáztatott, kifacsart zsemlével meg a tojásokkal.

A kacsa hasüregébe töltjük, a szárnyast kívül besózzuk, és tepsibe fektetve kevés forró vizet öntünk alá. Körülrakjuk karikára vágott vegyes-zöldséggel, és vörösborral locsolgatva, a sütőben puhára pároljuk.

Ezután a tepsiből kivesszük, a visszamaradt zöldséges pecsenyelevet liszttel meghintjük, pár percig pirítjuk. A narancs levét elkeverjük a vörösborral, kevés narancshéjat is reszelünk bele, és ezzel engedjük fel a pecsenyelevet. 3-4 percig forraljuk, és átszűrve a felszeletelt kacsára öntjük.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!