Hozzávalók 4 személyre:

1 konyhakész csirke (körülbelül 1,5 kg)

45 dkg rizs

45 dkg paradicsom meghámozva és kockákra vágva

20 dkg zöldborsó

1 l csirkehúsleves (leveskockából)

2 fej hagyma finomra vágva

2 gerezd zúzott fokhagyma

2 serrano chilipaprika kimagozva és apróra vágva

fél dl olívaolaj

római kömény, sáfrány, só, bors.

Elkészítés: A csirkét nagyobb darabokra vágjuk. Serpenyőben, a fele olajon aranybarnára sütjük, majd egy lábosba tesszük. A visszamaradt olajon megsütjük a hagymát, a fokhagymát és a chilit, majd a csirkéhez adjuk a paradicsommal és a fűszerekkel együtt. Felöntjük a levessel, és fél órán át. főzzük. A serpenyőben, a maradék olajon megpirítjuk a rizst, majd a csirkéhez adjuk.

Felforraljuk, és gyakran kevergetve 10 percig főzzük. Beletesszük a zöldborsót, lefedjük, és lassú tűzön körülbelül 20 percig főzzük.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!