Hozzávalók:

30-40 dkg kockatészta, 3 kanál olaj, bors, só, 1 kis fej káposzta, 3 dkg cukor.

Egy nagyobb lábosban öntsünk olajat, majd a cukrot szórjuk bele és karamelizáljuk meg világos barnára. A káposztát lereszeljük, besózzuk és egy negyed óra múlva kicsavarjuk. A kicsavart káposztát hozzáadjuk a karamelizált cukorhoz, és sózzuk, borsozzuk, majd fedő alatt megpároljuk.

A végén a fedőt leemeljük róla és zsírjára pirítjuk. Közben sós vízben kifőzzük, a tésztát leszűrjük és összekeverjük a káposztával. Ízlés szerint kínáljunk hozzá, cukrot, borsot.

Találkozz velünk a @GardenExpo 2024 kerti életmód kiállításon március 22-24. között! Csatlakozz a hivatalos eseményhez, és értesülj első kézből a legújabb kerti trendekről és izgalmas újdonságokról! Kattints ide!