Hozzávalók: 4-5 szelet szép nagy sertésborda, só, bors,  1/2 teáskanál levendulavirág, kakukkfű, rozmaring,  extra szűz olívaolaj.

A grillezés előtt elkészítjük a páclevet, amelyhez a fűszernövényeket, összekeverjük a sóval és borssal, valamint az Oliva olajjal, és ezzel a páccal jó alaposan bekenjük a hússzeleteket.

Miután bepácoltuk a húsokat, tegyük be egy alufóliával lefedve a hűtőszekrénybe, hogy a hús magába szívja a fűszernövények zamatát. közben melegítsük be a grillezőt, majd helyezzük rá a hússzeleteket és süssük őket a megfelelő állagig, Nyári vegyes salátával tálaljuk az ízletes levendulás grillezett sertésbordát.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!