Közeleg az esküvőd napja, de nem tudod, mivel tehetnéd még különlegesebbé? Mi összegyűjtöttünk neked néhány kelléket, ami különlegessé teszi esküvődet:

Vőfély:

Talán egyszerűen hangzik, de manapság egyre kevesebben fogadnak fel vőfélyt, vagy ceremóniamestert, pedig ők folyamatosan gondoskodnak a jó hangulatról, kezdettől a végéig. A vőfély dolga hogy szórakoztassa a vendégeket, különböző versekkel, játékokkal, vetélkedőkkel, hogy egy percig se unatkozzon senki a te esküvődön.

Egy jó vőfély olyan, mint egy karmester az egész esküvőt levezényli, így segít a szervezésben és a lebonyolításban is. Nem csak vidéki sátras lagzin lehet vőfély, de te is fogathatsz egyet, így garantált lesz a jó hangulat.

Zenekar:

A zenekaron múlik, talán a legtöbb egy esküvőn ezért jól nézd meg kit választasz.

Az esküvői zenében nem muszáj mindig lakodalmas nótákban és ezer éves slágerekben gondolkodni. Ha sok a fiatal az esküvődön, jöhet a vidámabb fiatalosabb zene is. A lényeg hogy érezzék jól magukat a vendégek és persze ti is, ezért bátran merj szakítani a hagyományokkal, felejts el a lakodalmas nótákat.

Gyermekfelügyelet:

Nézz, körül a vendégek sorában kinek van pici gyermeke. Ha 5 nél több olyan vendég is van a listán, akinek pici babája vagy 10 éven aluli gyermeke van, érdemes elgondolkodni a gyermekfelügyeleten, hiszen így a gyermek is jól érzi magát és a szülők is önfeledten tudnak szórakozni. Elég berendezni egy sarkot a csemetéknek és máris mindenki jól érzi magát. Hidd el a szülők is hálásak lesznek neked. Ma már külön erre szakosodott céget segítenek neked ebben.

Csoki és pezsgőszökőkút

Igazán egyedi látványt nyújt egy csokoládé vagy egy pezsgő szökőkút, ahol a meleg bársonyos csokoládé folyik, és finom epret vagy más gyümölcsöt tudnak a vendégek mártogatni bele. Ha cégtől bérelsz ilyen készüléket, ők biztosítják a megfelelő mennyiségű csokoládét, sőt akár egész este személyzetet is adnak a szökőkút mellé.

 

Galambröptetés:

A mai esküvők egyik nagy szenzációja a galamb vagy lepkeröptetés.

Ilyenkor hófehér galambokat tudsz bérelni, amely lehet kettő, de akár 30 is, és a templomból kilépve a násznép előtt ti ketten nyitjátok fel a kosarat és két galambot kézből engedtek el, a többit pedig utána. A galambok a szerelmet és az összetartozást jelképezik. Gyönyörű látvány, és megható pillanat. Ma már ugyanezt lepkével is meglehet rendelni, bár őket nem kézből kell reptetni.

 

Kívánság doboz

Az esküvők egyik legaranyosabb kelléke a kívánság doboz. A vacsora helyszínén vagy a fogadás előtt kitesznek egy asztalra egy szép dobozt, mellé tollat, és papírt, amire a vendégek felírhatják a jó kívánságokat az ifjú párnak,majd bedobják a dobozba. Ez is egy életre szóló emlék lehet az esküvőről.

Esküvői vendégkönyv:

Célja szinte ugyanaz, itt a vendégek beírhatnak a könyvbe, aláírják, és mellékelnek pár kedves szót, majd 20-30 év múlva visszaolvasod kik voltak jelen a nagy napon.

Esküvői emlékkönyv

Esküvői autó:

Szeretnél egyedi módon bevonulni az esküvődön? Bérelj különleges esküvői járművet. Ne kérd kölcsön az ismerősöd autóját, hiszen ma már nyitott régi autó mobilon, de akár lovas hintón is érkezhetsz. Hidd, el megéri.

 

Jégszobor

A jégszobor az esküvő egyik legszebb dekorációja és igencsak egyedi látványa lehet. Bár nem túltartós főleg nyáron, de érdemes rendelni belőle akár több kisebbet vagy egy nagyobbat, mert nagyon látványos lesz tőle az egész ceremónia.

Koktélbár:

Ma már egy egész koktélbárt is bérelhetsz a nagy napra. Ebben az esetben a cég felállít, egy sarokban egy bárt ahol a vendégek folyamatosan egy szakembertől kérhetik a legfinomabb és leglátványosabb koktélokat. Imádni fogják.

Sztárvendég:

Unod a lakodalmas zenét, nem kell a hagyományos esküvői muzsika? Bérelj sztár vendéget. A legtöbb sztár bár nem olcsón, de 150-200000 Ft.-ért elvállal egy másfél órás fellépést. Legyen az a Bródy János, Irigy hónaljmirigy, vagy a megasztár énekesei, a hangulat garantált lesz.

Rózsaszirmok a levegőből.

Ugye milyen romantikus, amikor az égből gyönyörű illatos rózsaszirmok hullnak alá? Ma már ez is megvalósítható. Bérelj repülőgépet, majd a ceremónia vagy a fogadás helyszínén a repülőből nagy mennyiségű rózsaszirmot szórnak ki. Fantasztikus látvány.

Ha esküvődön extrákat és különlegességeket szeretnél látni, ma már a kínálat és a választék hatalmas, csak a pénztárcád szab határt. Ne feledd az esküvőd-életed egyik legfontosabb eseménye, így megéri ilyenkor az extra kiadás is.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!