Hazánkban nem rég tűnt fel a kókuszkomposzt, amely egy szárított préselt kókuszrost, amit ha vízbe teszünk, megduzzad és így 6-7 liter virágföldet kapunk.

Miért jobb a kókuszrost, mint az általános virágföld?


Nos, egy nagyon jó víztartó képességű levegős szerkezetű ültető közeget nyerünk belőle, amelybe érdemes olyan növényeket ültetni melyeket nem kell túl öntözni, mégis fontos hogy a talaj levegős és tápanyag dús legyen.


Nincs más dolgunk, mint a préselt kókuszrostot beáztatni 4 liter vízbe majd hagyni 10 percig. Ezután az ültető közeg már felhasználható, muskátli, szobanövény zöldségek, vagy más kerti növények ültetésére, akár önmagában vagy virágfölddel bekeverve


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!