Hozzávalók:1 fej hagyma,4 gerezd fokhagyma,50dk zöldborsó,40dk sampion gomba,30dk cukkini, 1 csokor petrezselyem,70dk vagy két 35dk-ás sertésszűzpecsenye, olaj, só, bors,1dl fehérbor.

A hagymákat felaprózzuk, a gombát félbe, negyedbe szeljük, a cukkinit kockákra aprítjuk, a petrezselymet apróra vágjuk. A húst hosszában mélyen bemetsszük, kissé kiverjük, és 10cm széles szeletekre vágjuk. Felforrósítunk 3 evőkanál olajat beletesszük a hússzeleteket, élénk tűzön megkapatjuk az egyik oldalukat, aztán megfordítjuk, meghintjük sóval, borssal, és megpirítjuk a másik oldalukat is.


Melléjük dobjuk a félbevágott fokhagymagerezdeket, alá öntjük a bort, és mérsékelt tűzön puhára pároljuk. 2 evőkanál olajban megfonnyasztjuk a hagymát, hozzáadjuk a gombát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk,2 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a cukkinit, borsót, és fedő alatt puhára pároljuk. Végül meghintjük petrezselyemmel.

Címkék: gomba, zöldborsó, cukkini, fehérbor, szűzpecsenye


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!