és nem is bokrosodnak túlságosan el (ugyanis kevés a hely) de közben kiemelik azt a kevés részt ami alkalmas a növények ültetésére. További probléma, hogy a szomszédos telken lévő nyírfák átlógnak és leárnyékolják e területet. Szóval egy olyan kompozíciót keresnék ami túri az árnyékot, viszonylag keveset kell vele foglalkozni nem nő magasra és nem is terül el. Kérem ha tud adjon tanácsot és pár növénynevet amit feltudnék használni. Előre is Köszönöm: Márkus Vivien.

Kedves Vivien!

Így a távolból nem könnyű feladat egy kertrészt megtervezni, ezért nem is vállalkozom rá, hogy a teljes területet átlássam. Ha szeretne pontosabb és konkrétabb választ kapni Tőlem, kérem küldjön képet a kérdéses területről! Teljes, ahogy Ön írta "kompozíció" megtervezését szintén nem lehet "lelevelezni". Azonban pár praktikus tanácsot tudok Önnek adni, valamint ha látom a területet, méreteit, (fénykép:) akkor szívesen segítek az ültethető növényfajok listájával.
Kertbaráti Üdvözlettel:
Megyeri Szabolcs

Találkozz velünk a @GardenExpo 2024 kerti életmód kiállításon március 22-24. között! Csatlakozz a hivatalos eseményhez, és értesülj első kézből a legújabb kerti trendekről és izgalmas újdonságokról! Kattints ide!