Elkészítés:
Pár perc alatt megfonnyasztjuk a leveleket kevés kókuszolajon amíg levet ereszt, leszűrjük, aztán félretesszük. A sárgarépát, a karalábét és a gombát, felszeleteljük, majd az olajon sóval és borssal puhára pároljuk. A fele margarinnal kikenünk egy tepsit, vagy jénait, beleszórjuk a zsemlemorzsa felét, majd beletesszük a kinyomkodott medvehagyma felét, sózzuk, borsozzuk. Kevéske borssal megszórjuk, majd a tejföl felét és a sonkás sajtkrémet is ráöntjük.


Erre jön a sárgarépa-gomba-karalábé ragu. Szórhatunk rá kevés zsemlemorzsát. Az egészet lefedjük a megmaradt levelekkel (ezt is sózzuk, borsozzuk), majd a zsemlemorzsa másik felét is rászórjuk. Végül hozzáadjuk a maradék tejfölt és sajtkrémet is. A maradék margarint apróra tördelve rátesszük, majd reszelt sajttal hintjük meg a tetejét. sóval ízlés szerint ízesíthetjük. 200 fokos sütőben hőlégkeverésen jól
átsütjük, míg a sajt aranybarna lesz.

Elkészítési idő: 30 perc
Sütés: 20 perc

Beküldő: Kovács Alexandra


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!