Elkészítés:

A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, félbevágjuk, a tojásfehérjéket kiolajozott tepsibe helyezzük. A kiszedett tojássárgákból, a tejföl felével, zsemlemorzsával, mustárral, az apróra vagdosott medvehagymával és a felaprított petrezselyemzölddel, sóval puha masszát készítünk, golyókat formálva beletöltjük a tojásfehérjékben lévő üregekbe.

Minden fél tojást tejföllel és szép petrezselyem levélkével díszítünk. Előmelegített sütőbe helyezzük, és190 fokon aranysárgára sütjük 15-20 percig.

Pirítós kenyérrel ill. petrezselymes rizzsel kínáljuk, aki szereti majonézt is tehet még mellé.


Gyorsan elkészülő, mutatós ételt kapunk.

Frühwirth Edit

Találkozz velünk a @GardenExpo 2024 kerti életmód kiállításon március 22-24. között! Csatlakozz a hivatalos eseményhez, és értesülj első kézből a legújabb kerti trendekről és izgalmas újdonságokról! Kattints ide!