borsikafű,fokhagyma pehely. -1 ek. fokhagymás olaj (én kukoricacsíra olajat használtam). Elkészítés:

Öntsük egy lábasba a tejet,tegyük bele a két zsömlét és a felengedett spenótot.
Ha a zsömle átázott,botmixerrel turmixoljuk össze.
Kezdjük el melegíteni.
A medvehagymát aprítsuk fel.
Mielőtt a spenót felforr,adjuk hozzá a felaprított hagyma felét,sózzuk,borsozzuk,fűszerezzük szerecsendióval,még egyszer  turmixoljuk össze,majd forraljuk fel az egészet.
Miután egyet rottyant,húzzuk le a tűzről és keverjük bele a maradék medvehagymát.
A mozzarella golyókat szedjük át egy tálkába a leve nélkül,szórjuk meg borsikafűvel és fokhagyma pehellyel,és hempergessük meg a fűszerekben.
Tálaláskor a forró főzelék tetejére tegyünk a fűszeres sajtgolyókból,szórjuk meg egy kis medvehagymával és csöpögtessünk rá egy kis fokhagymás olajat.
Isteni finom,feltétlenül próbálják ki!


Elkészítés:30 perc.
Ez a mennyiség ha előételként fogyasztjuk,akkor 4 főre elegendő,főételként pedig kettőre.

Jó étvágyat!

Hortobágyi Anna


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!