3-4 ek olaj, só, a feltéthez:, 20 dkg sonka,, 15 dkg reszelt sajt,, 15 dkg kukorica, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 2 dl tejföl, 1 nagyobb csokor medvehagyma.

Elkészítés:
A langyos tejben elkeverjük a cukrot, majd felfuttatjuk benne az élesztőt. A tészta többi hozzávalójával jól összegyúrjuk, 2 órát kelesztjük. Kinyújtjuk és egy olajjal vékonyan megkent tepsibe helyezzük. A feltéthez való alapanyagokat előkészítjük, a sonkát felcsíkozzuk, hagymákat  megtisztítjuk, felkarikázzuk, ill. a medvehagymát felaprítjuk.



A tésztára tesszük a sonkát, a kukoricát, a hagymákat, a tejfölt egyenletesen eloszlatjuk rajta, majd a reszelt sajttal megszórjuk.

Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük, akkor a legfinomabb ha széle kicsit megpirul.

Tálaláskor még plusz tejfölt tehetünk rá, ha valaki úgy szereti.


Jó étvágyat hozzá!


Beküldő:

Frühwirth Edit


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!