Elkészítése:
1.a gombafejeket elválasztom a tönktől ,megtisztítom sózom borsózom
2.a vajon kissé dinsztelem gombatönköket és a medvehagymát
3.ízesítem sóval borssal és kakukkfűvel
4.összekeverem a juhtúróval
5.megtöltöm a gombafejeket
6.ráteszem a tejfölt
7.kivajazott jénai tálba helyezem újhagyma és spárga társaságában
8.lefedem alufóliával és előmelegített sütőben kb 20 perc alatt megsütöm

Kenyérrel vagy párolt rizssel tálalható.

Elkészítési idő:40 perc
Adag.3-4-személyre
Ludányi Emőke


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!