Elkészítés:

Az olajon megpirítjuk a megtisztított, felaprított vöröshagymát és a gombákat, fűszerezzük, majd felöntjük forró vízzel, beletesszük a kockára vágott burgonyát, sárgarépát, felaprított petrezselyemzöldet és pici medvehagymát is. Rátesszük az edény tetejét és puhára főzzük 20-25 perc alatt a zöldségeket.

Tálaláskor petrezselyemzölddel és felaprított medvehagyma levelekkel díszítjük. /aki szereti tejfölt is tehet rá.



Ezen különleges leves  rendkívül ízletes, tápanyagban gazdag étel lesz.
A többfajta gombától pedig igazán finom fogás.


Beküldő:

Frühwirth Edit

Találkozz velünk a @GardenExpo 2024 kerti életmód kiállításon március 22-24. között! Csatlakozz a hivatalos eseményhez, és értesülj első kézből a legújabb kerti trendekről és izgalmas újdonságokról! Kattints ide!