Egy kerti tó megépítése, elrendezése és fenntartása nem épp egyszerű feladat. Aki rendelkezik, egy közepes méretű kerttel már elgondolkodhat azon, hogy akár egy kisebb műanyag kerti tavat létesítsen, amelyeket gyönyörű vízi növényekkel lehet beültetni, sőt még esetleg néhány kisebb halat is tarthat benne.

Ma már a barkács áruházak hatalmas választékot kínálnak a különböző felszerelésekből, és kiegészítőkből így már saját magunk is megépíthetjük ezt a kis csendes vízi világot.

Ám aki tanácstalan hogyan is fogjon hozzá egy kerti tó megépítéshez, olvassa el a Kerti tavak című több mint 300 oldalas könyvet, amely lépésről lépésre mutatja be a kerti tó építését az elejét a végig. Ebben a könyvben minden hasznos információt megtalálunk, amely szükséges egy szép és harmonikus kerti tóhoz.

Megismerhetjük a legújabb technikákat az új alapanyagokig, amelyeket a szaküzletekben megvásárolhatunk, a különböző dekorációs ötleteken át, a vízi növények széles választékig. A könyv hasznos tanácsadó lehet a tervezéshez a szakszerű kivitelezéshez, és a gondos karbantartáshoz is.

A tartalomból:

A tó helye a kertben

A tó szigetelése

Séta a tó körül.

A megfelelő vízmélység

Segítség algásodik a tavam

A tószivattyú karbantartása

Állatok és növények a tóban

Vizi növények leírása és gondozása

A könyvben megtaláljuk a hazai kerti tó szaküzletek és boltok listáját és kínálatát is.

Ajánljuk minden kert barátnak, akinek már van, vagy most szeretne kerti tavat építeni, vagy csak szeretne többet megtudni erről a szép és egyedi kerti létesítményről.

A Kerti tavak című könyv megvásárolható a Cser kiadó honlapján, akciós áron 3996Ft.-ért! Megveszem