Ha szeretnél idén egy egész virágos kertet ajándékozni, a viráglabda a legjobb választás. Megmutatjuk, kinek és hogyan érdemes viráglabdát ajándékozni!

A viráglabda egy igazán különleges karácsonyi ajándék, hiszen amellett hogy különleges, még hasznos is.

Nézzük először miért is érdemes viráglabdát ajándékozni karácsonyra?

Mi is az a viráglabda?


A viráglabda egy speciális ültető közegből és agyagporból álló kis labda, amelynek a belsejében vetőmagokat helyzetünk el. Egy viráglabdában több vetőmag is található, különböző keverékekből összeállítva, így külön készítünk a méhek, a katicák, a pillangók számára viráglabdát.

A viráglabda miért jobb, mint a sima vetőmag?

    Használata egyszerű és könnyű, semmilyen szakértelem vagy speciális kertészeti eljárás nem kell a hozzá. A viráglabdát csak bele kell nyomni a talajba, ahol a meleg és víz hatására a magok életre kelnek!

    Nem kell a kertben hajolgatni, és a magokat egyesével elvetni, így időt és energiát tudsz megtakarítani

    Nincs szükség arra, hogy megvásárolj 10-15 féle vetőmagot, hiszen a viráglabdában eleve egy speciálisan összeállított keveréket helyeztünk el, így egy viráglabdából akár 10 féle virág is életre kel a kertedben.

    A viráglabdák használatával te is hozzájárulsz, hogy megállítsuk a méhek tömeges pusztulását, hiszen a te kertedben is táplálékot és sok pollenben gazdag virágot találnak a beporzó rovarok.

    A külső réteg megvédi a magokat a madaraktól, hangyáktól, csigától, így nem kell attól félni, hogy a csírázás előtt megeszik az állatok a vetőmagokat.

    A viráglabdák segítségével színesebbé teheted az erkélyedet, balkonkertedet, virágágyásokat, fűszerkertedet, kedvedre variálhatod attól függően milyen kertet szeretnél létrehozni.

    Akkor is tudsz kertészkedni a viráglabdákkal, ha csak egy kisebb balkonkertet szeretnél kialakítani.

    Mivel a viráglabdákban különböző növények vetőmagjai találhatóak, így a virágzás is folyamatos lesz, és mindig lesz olyan virág a kertben, ami éppen nyílik és virágzik, így a beporzó rovarok is folyamatosan találnak táplálékot a kertedben.

Ráadásul a díszdobozba csomagolt viráglabdák, vagy a Boldog karácsonyt feliratú viráglabdákból remek ajándék lesz karácsonyra.

De melyik viráglabdát kinek érdemes ajándékozni?

Kertes házban élő családtagoknak, rokonoknak, vagy barátoknak bármelyik viráglabdát érdemes ajándékba, adni, legyen az pillangóbarát, méhbarát, törpe napraforgó, balkonkert, stb.

Azoknak az ismerősöknek, vagy családtagoknak, akiknek erkélyes otthonuk van, pl. panellakás, vagy belváros körfolyosós lakás, a balkonkert, a salátabár, a törpe napraforgó, is ideális választás lehet, nagyobb erkélyekre a balkonkert és a méhlegelő viráglabda is ideális, hiszen ezeknek a növényeknek nagyobb cserépre lesz szükségünk. Tehát kisebb erkélyre inkább a balkonkert és a saláta, nagyobb erkélyre a többi viráglabda is ajándékozható.

Ha pedig olyan személynek szeretnél viráglabdát ajándékozni, akinek nincs kertje, sem pedig erkélye, neki a salátabár viráglabda is szuper ajándék, hiszen ezt akár a konyhaablakban is lehet termeszteni, de számukra a mikrozöld ültető doboz is remek választás, ez is használható akár a konyhaablakban is.

Karácsonyra díszdobozos viráglabdák is kaphatóak, ezeket gyönyörű fém illetve papírdobozokba csomagoltunk, de van Boldog Karácsonyt feliratú méhbarát és pillangóbarát viráglabdáink is.

Ha esetleg van olyan díszdobozos viráglabda, amit szívesen adnál ajándékba, de más viráglabdát kérnél hozzá, semmi gond vedd fel velünk a kapcsolatot és örömmel segítünk neked.

Mi a teendő, ha ajándékba szeretném küldeni a viráglabdát.

Ebben az esetben nagyon fontos, hogy időben rendeld meg az ajándékot, mert december 15-16.-a után már nem tudjuk garantálni, hogy megérkezik időben az ajándék.

A viráglabdát küldheted a futárral egyenesen az ajándékozott címére is, ebben az esetben előre utalással tudod kifizetni a számlát, mi pedig a futárral elküldjük az általad megadott címre az ajándékot, sőt akár üzenetet is küldhetsz mellé.

A rendelésnél a vásárló nevénél add meg a saját nevedet és címedet, és a szállítási címnél pedig írd be annak a személynek a nevét és adatait, akinek küldeni szeretnéd az ajándékot.

Természetesen egyeztetni kell a kiszállítás idejét is, hogy az ajándékozott át tudja venni a futártól a csomagot, valamint írd meg nekünk, hogy ajándékba szeretnéd a viráglabdát küldeni, mert ebben az esetben a számlát emailben elküldjük neked, de a csomagba nem tesszük bele.

Irány a Zümishop


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!