Elkészítés:
A leveles tésztát nyújtsuk ki a piteformának (23 cm) megfelelő méretűre, majd helyezzük a formába, villával sűrűn szurkáljuk meg, és süssük elő 5 perc alatt a 200 fokos sütőben. Ha a tészta elősült, hagyjuk kicsit hűlni.


A medvehagymát, a spenótot és a kínai kelt tisztítsuk és szárítsuk meg, aztán vágjuk kisebb darabokra. A tojásokat lazán verjük fel villával, majd adjuk hozzá a tejet és a tejszín, sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a mustárt és nyomjuk bele a gerezd fokhagymát. A feta sajtot vágjuk 1x1 cm-es kockákra.



A leveleket pakoljuk a tésztára, tegyük rá a feta kockákat is és öntsük le a tojásos keverékkel. Tegyük be az előmelegített sütőbe sülni (25 perc).


Mikor már félig kész van, vegyük ki a pitét, és reszeljük rá a sajtot. Tegyük vissza a forró sütőbe. Akkor jó, mikor a sajt szép aranybarna színt kap. Saláta illik mellé.

Beküldő: Kovács Alexandra


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!