1 csokor fűszerzöld (rozmaring, kakukkfű, majoránna), 2 evőkanál joghurt, 1 evőkanál mustár, 1 evőkanál salátaolaj, néhány szál snidling, só, őrölt bors.

 

A csirkemellet kevés sóval és a zöldfűszer-csokorral megfőzzük, lebőrözzük, kicsontozzuk. A megtisztított hagymát karikára vágjuk, kis időre vízbe áztatjuk, majd lecsepegtetjük. A megmosott zellerszárakat (lehetőleg halványított zeller legyen) kisebb darabokra vágjuk.


A felkockázott húst, ananászt, a hagymát és a zellert egy tálban összekeverjük, megszórjuk az apróra vágott snidlinggel, vagy zöldhagyma szárával. A joghurtból, mustárból, olajból, csipet sóból és a frissen őrölt borsból készült mártással összekeverhetjük a salátát, de már a tányérokra halmozott adagok tetejére is önthetjük.

Találkozz velünk a @GardenExpo 2024 kerti életmód kiállításon március 22-24. között! Csatlakozz a hivatalos eseményhez, és értesülj első kézből a legújabb kerti trendekről és izgalmas újdonságokról! Kattints ide!