Kókuszos tekercs:

Hozzávalók:

30 dkg darált keksz, 15 dkg margarin, 25 dkg cukor, fél deci rum, 15 dkg kókuszreszelék, 5 kanál kakaó.

A darált kekszet a puha margarinnal, a kakaóval, rummal, és a cukorral jó alaposan összekeverjük, majd egy gyúró deszkán fél centi vastagra kinyújtjuk. A krémet összeállítjuk a kókuszreszelékből, 15 dkg cukorból, 10 dkg margarinból, és rákenjük az alapra. Az egészet feltekerjük, és fél napra betesszük a hűtőszekrénybe.

Csemegegolyó:

Hozzávalók:

30 dkg darált keksz, 10 dkg búzacsíra, 10 dkg dió, 15 dkg margarin, 2 kanál kakaó, mazsola, gyümölcslekvár, csoki dara kókuszreszelék.

Az összes hozzávalót kivéve a kókuszreszeléket és a csoki darát egy nagy tálba tesszük, kézzel jó alaposan összegyúrjuk, majd vizes kézzel kis golyókat formálunk belőle és mindegyiket megforgatjuk kókuszreszelékbe és csoki darába. Hűtőbe téve kissé lehűtjük és hidegen tálaljuk.

 

Csokoládésrúd.

Hozzávalók.

10 dkg cukor, 15 dkg mandula, 3 dkg csokoládé, 10 dkg málnadzsem, 1 tojás.

A mandulát ledaráljuk, és összekeverjük a málnadzsemmel, cukorral, reszelt csokoládéval, és 1 tojásfehérjével. Jó alaposan összekeverjük, és vékony rudakat formálunk belőle. Zsírpapírba tekerve és hűtőbe téve nagyon sokáig eláll, tálaláskor tejszínhabbal tálaljuk.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!