Elkészítése: A sütőt 160 C-ra bemelegítjük. Egy 14 * 21 cm-es püspökkenyérformát kissé kizsírozunk, és sütőpapírral kibéleljük. A lisztet a tálba szitáljuk, és a szódabikarbónával meg a fűszerekkel összekeverjük.

A többi hozzávalóval apránként eldolgozzuk. A tésztát, az előkészített formába simítjuk, és a forró sütőbe tolva, 55 percig, tűpróbáig sütjük. A sütőből kivéve 3 percig a formában pihentetjük, majd rácsra vagy deszkára borítva hűtjük ki. Citromkrémmel is bevonhatjuk, de felszeletelve, vajjal megkenve is élvezhetjük. Összeállítás: 20 perc. Sütés: 55 perc


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!