A tésztát apróra töröm és megfőzöm. Leszűröm, hideg vízzel leöblítem, és hagyom, hogy teljesen kihűljön. Közben az uborkát megmosom, és héjastól legyalulom. A kefirt simára keverem a citromlével, a törött borssal és kevés sóval, majd a porcukorral ízesítem.


Ezután belekeverem a megmosott, lecsöpögtetett és nagyon finomra összevágott kaprot. Az öntetbe beleforgatom a már kihűlt tésztát, és befedve beteszem a hűtőszekrénybe. Néhány órai érlelés után tálalom. Vacsorasalátának nagyon jó, de hideg sült mellé köretként is tálalható.

Elkészítési ideje: kb. 30 perc (hűtés nélkül).

Ezt olvasta már?

A fejes saláta ültetése és gondozása

Babsaláta egy kicsit másképpen

Burgonya saláta sajttal


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!